Újra műteni kell Székhelyi Józsefet

Meghalt egy néző a Madách Színházban, Székhelyi József, Légy képben rovat
Vágólapra másolva!
Júliusi műtétje után újabb operáció vár Székhelyi Józsefre. Az orvosok várnak még a megterhelő beavatkozással, míg a színész egy kicsit megerősödik. 
Vágólapra másolva!

Tavaly derült ki, hogy Székhelyi Józsefnek daganatos betegsége van. A tüdejében találtak elváltozásokat, amelyeket a kezelésekkel sikerült felszámolni, azonban nemrég kiderült, hogy áttét is van a szervezetében. Emiatt július közepén

volt egy komoly gerincműtétje,

ami után néhány nappal már a televízióban beszélgetett Joshi Bharattal:

Székhelyi József elárulta, mitől fél igazán

Székhelyi József két nappal legutóbbi, komoly gerincműtétje után beszélt Joshi Bharattal állapotáról, félelmeiről. „Az ember nem lehet gyenge. Az ember legyőzhetetlen kell, hogy legyen. Az ember, amelyik olykor rosszaságot, gyalázatot követ el, mégiscsak egy olyan furcsa találmánya a gondviselőnek, aminek példát kell tudni mutatnia" - mondta Székhelyi József Joshi Bharatnak néhány nappal gerincműtétje után.

A Ripost azóta megtudta, hogy újabb műtét vár a színészre, ugyanis az operáció nagyon megterhelő, így csak az egyik oldalon tudták elvégezni, és most szükség van a másik oldali beavatkozásra is. Azonban orvosai előbb megvárják, míg a színész

erőre kap egy kicsit, esetleg hízik is.

Székhelyi egyébként folyamatosan játszik. A betegsége tavalyi kiderülése óta egyetlen fellépést mondott csak le, azt is csupán a júliusi műtét miatt.