Ed Sheeran titokban megnősült. Az köztudott volt, hogy még 2017-ben eljegyezte a barátnőjét, de most egy interjúban azt is bevallotta, hogy azóta már feleségül is vette. 

Ed Sheeran sosem szerette kiteregetni a magánéletét. Azt azonban mindenki tudta róla, hogy 2017-ben eljegyezte párját, Cherry Seabornt. A 27 éves énekes az Accessnek adott interjút, a riporter pedig a tervezett esküvő részleteiről kérdezte. „És mi a helyzet az esküvő időpontjával? Választottatok már dátumot? Van már elképzelés, hogy hol szeretnétek?” – kérdezte a riporter, mire Ed Sheeran egy darabig nem tudta, hogy mit reagáljon, zavarában kissé elpirult, majd mosolyogva felmutatta bal kezén a gyűrűt.

A riporter is megdöbbent, majd gratulált az énekesnek. Ed Sheeran és Cherry Seaborn 2015 óta alkotnak egy párt, és szinte semmit nem osztanak meg magukról a rajongóknak. Az eljegyzésük kivétel volt, azt az Instagramon közölték. 

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

Azt feltételezik, hogy a titkos esküvőre olyan sztárokat is meghívhattak, mint Courteney Cox és Taylor Swift – írta a Metro