Egy ideig szünetel a Révész Sándor vezette Piramis utódzenekar

Piramis koncert az Ifi parkban, Várkert bazár
Piramis koncert az Ifi parkban, Várkert bazár. 2017.06.15
Vágólapra másolva!
Nem volt mentes a zökkenőktől a Piramis évek zenészeinek és a koncertjeiket szervező hölgy kapcsolata, és elválnak útjaik. Ez némi szünettel jár, viszont Révészék mindenképpen folytatni szeretnék a turnét.
Vágólapra másolva!

Révész Sándor a közösségi oldalán jelentette be, hogy egy ideig szünetel a legendás Piramis együttes utódzenekara, az általa vezetett Piramis évek működése. A terjedelmes posztból valószínűsíthető, hogy a (kényszer)szünet hátterében a zenekar, de minimum Révész Sándor és a koncertjeiket szervező hölgy, Kersák Hugi között lévő nézeteltérés húzódik meg.

Révész azt írta, „biztosan észrevettétek, hogy az oldalról eltűntek a közelgő események. Hála Istennek, mindannyian jól vagyunk; annyi történt »csupán«, hogy többéves,

koncertszervező asszonyunkkal, Hugival. Közel száz koncertünk professzionális megszervezéséért és lebonyolításáért illeti Őt köszönet. Mindig hálával fogunk visszagondolni az együtt töltött időkre; precizitására, mindent szem előtt tartó gondoskodására, határozottságára, amivel az adódó problémákat megoldotta; a produkciónak nyújtott anyagi-erkölcsi támogatására.”

A zenekar három, a korábbi tervek szerint soron következő koncertje (Budatétény, Rátka, Siófok) már biztosan elmarad. Viszont a jövőt illetően teljesen pozitívak Révész Sándor szavai: „remélem, a fentiek ellenére velünk tudtok örülni a hírnek, hogy a Föld forog tovább: mind a Piramis-évek, mind a Rock and roll közlegények formációval a turné folytatását tervezzük, és örömteli várakozással nézünk a jövő elébe”.

A Piramis évek, a Volt egyszer egy Ifipark nevű sorozatot (tavaly) megnyitó koncertjét így láttuk:

Ez az ember 64 évesen is felfalja a színpadot

A Várkert bazár Volt egyszer egy Ifipark elnevezésű koncertsorozata csütörtökön indult egy Piramis évek-fellépéssel. Ez az a Piramis-utódzenekar, amelyben Révész Sándor mellett Závodi János képviseli az eredeti felállást. A másik ilyen együttes továbbra is Piramis néven fut, abban ugyancsak játszik Závodi, mellette pedig ott van még Gallai Péter és Köves Miklós a klasszikus formációból.