Amikor az M7-esen jövünk lefelé, nekem már jönnek az érzések

Lábas Viki
Vágólapra másolva!
A Margaret Island zenekar tagjai a számukra nagyon fontos balatoni tájat mutatták be a Road Movie werksorozatának legújabb epizódjában. 
Vágólapra másolva!

Vasárnap megjelent a Road Movie werksorozatának legújabb epizódja. Ezúttal a Margaret Island mutatta be a számára nagyon fontos balatoni tájat. Tavaly indult útjára a VOLT Produkció Road Movie-sorozata, amely keretében népszerű magyar előadók dalokkal és

klipekkel mutatják be a számukra fontos magyarországi városokat, tájakat.

Ezekhez készültek önálló riportfilmek is, amikben Till Attila a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A Margaret Island egy fonyódi zenekar, így nem volt kérdés számukra, hogy a dalt és a hozzá készített klipet uralni fogja a Balaton.

A riportfilm Balatonbogláron indul, ami azért fontos helyszín a zenekar életében, mert ott léptek fel az első formációval egy helyi tehetségkutatón. Az első fellépés részleteit egy fokhagymás lángos elfogyasztása közben részletezték a műsorvezetőnek, Till Attilának. Múzeumba, családi házba és strandra is elvitték a stábot. Az epizód végén pedig a Road Movie-s klip forgatásába is bepillanthatunk.

Új beszélgetéssorozatot indít ma a Maradj Otthon! Fesztivál. A MOL Nagyon Balaton Beszélgetések első része hétfőn, 17 órakor kezdődik a fesztivál Facebook-oldalán.

Vasárnap Pély Barna első, nagy sikert aratott karanténkoncertje után újra zenélt.

De visszanézhető a Bagossy Brothers vasárnapi koncertje is.

A fesztivál kihívásának, a Maradj Otthon! Challenge-nek pedig a Blahalousiana zenekar énekesnője, Schoblocher Barbara volt a vendége vasárnap.

Az énekesnő majdnem félórás élő adásban beszélt arról, hogy tölti mindennapjait a járvány miatti korlátozások idején.