Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Melegítsük meg az olíva olajat, a felszeletelt salott hagymát tegyük rá, adjunk hozzá egész gerezd fokhagymákat. A felkarikázott fehérrépát is adjuk hozzá, majd öntsük fel egy kevés vermuttal. Forrázzuk le a petrezselymet, majd salotthagymával és zöldségalaplével teljesen simára pürésítsük. Ezt fagyasszuk le. Forrázzuk le a spárgát, a répát és a bébikukoricát, majd helyezzük jeges vízbe. Szeleteljük fel a zöldségeket, majd olíva olajon pirítsuk meg két gerezd fokhagymával, sózzuk. Adjuk hozzá az előre formára vágott ratte burgonyát és a gombákat. A szuvidolt húst először nagyon kevás olajon pirítsuk, majd ha kérgesre sült, akkor adjunk hozzá vajat. Fóliával takarjuk le a kisült húst, majd tálalásnál a zöldségekre helyezzük a borjúhúst, adjunk hozzá just és a petrezselyempürét.