Vérivó fiatalok ellen emeltek vádat Új-Zélandon

Vágólapra másolva!
Azzal vádolnak három fiatalembert Új-Zélandon, hogy egy buli után megharapdálták áldozatukat és ittak a véréből. Egyikük azt mondta, azért harapott, mert áldozata rányomult a barátnőjére.
Vágólapra másolva!

Vádat emeltek két férfi és egy nő ellen Új-Zélandon, akik összeharapdáltak egy férfit és ittak a véréből - írja az MTI a helyi sajtóra hivatkozva. Az áldozat, valószínűleg a támadás következtében, életét vesztette.

Wellingtonban szerdán tartották a támadással vádolt 22 éves James Brook és a 19 éves Xenia Gregoriana Borichevsky ügyének első tárgyalását. A harmadik vádlott, a szintén 19 esztendős James Eric Orr ellen elfogatóparancsot adtak ki. A vérivók a támadást február 20-án hajtották végre az új-zélandi fővárosban. A Dominion Post szerint James Brooks elismerte, hogy mindhárman megharapták az áldozatot, de azt tagadta, hogy ő is ivott volna a véréből.

"Nem én voltam. Úgy nézek ki, mint egy vámpír? Én nappal kijárok (az utcára)" - jelentette ki a napilapnak a több arcpiercinget viselő, kakastaréjos fiatalember. "Igen, megharaptam a srácot, mert beindult a csajomra. A barátnőm és a haverom is megharapta" - vallotta Brooks.

A következő tárgyalást júniusban tartják. A bűncselekményért akár 14 évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhat a bíróság.