Újabb áldozatot szedett a balkonugrás Spanyolországban

Vágólapra másolva!
Egy ibizai hotel hetedik emeletéről próbált a szálloda medencéjébe ugrani egy fiatal nyaraló, és életét vesztette. A balkonugrásnak nevezett veszélyes mutatvány divatba jött a fiatal turisták körében, és már hat halálos áldozatot szedett.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy fiatal olasz férfi, miután vakmerő kísérlettel megpróbált beleugrani a szállodai medencébe egy hétemeletes ibizai hotel egyik felső erkélyéről - közölte a spanyol média. A 26 éves férfi a hatodik áldozata volt a divattá vált balkonugrásoknak. Egyelőre nem tudni, hogy a mostani áldozat miként halt meg, a medence mellett csapódott a földbe, vagy belevágódott a vízbe. Az El Mundo című vezető spanyol lap a mentőkre hivatkozva azt írta: a férfi már a helyszínen meghalt.

Múlt vasárnap vesztette életét az a 26 éves brit férfi, aki a balkonugrások ötödik áldozata volt. Ő egy mallorcai hotel ötödik emeletéről ugrott le.

A spanyol Baleár-szigetekhez tartozó Ibiza, Mallorca és Menorca egyik lapja, a Diario de Mallorca azt közölte: a szállodatulajdonosok szigorú biztonsági intézkedéseket akarnak hozni, hogy visszafogják a fiatalokat. Az El Mundo szerint viszont "nem tudják, miként tegyék ezt." Rácsokat ugyanis nem akarnak tenni az erkélyekre, mert azok elcsúfítanák az épületet, az előzetes figyelmeztetésekkel pedig nem mennek sokra.