Beleköpött a rendőr pizzájába

2014.01.30. 08:08

Frank Rogers amerikai rendőr egy Tennessee államban lévő Pizza Hutba tért be, hogy átvegye a családjának szánt, előre megrendelt pizzát. Ám arra lett figyelmes, hogy az őt fogadó éttermi alkalmazott nem is kérdezi meg a nevét, hanem azonnal elindul a megrendelt ételért.

Rogers ezután azzal szembesült, hogy a nő kiveszi a sütőből a pizzát, rámereszti a szemét, majd a kész pizza fölé hajol, és miközben szeleteli, beleköp. A rendőr azonnal kifogást emelt, és rákérdezett, hogy az alkalmazott ismeri-e őt. „Igen, maga Frank Rogers” – mondta a nő.

Mint kiderült, a 29 éves Amanda Engle nagyon is jól ismerte a férfit, mert tavaly áprilisban éppen ő kapta el egy ittasvezetési ügyben. Engle akkor azzal bukott le, hogy engedte az autóját egy ittas barátjának vezetni, és a helyi törvények szerint ezzel ő maga is megszegte a szabályokat.

Engle a tárgyaláson elismerte a bűnösségét, 350 dolláros büntetést és két nap, egy évre felfüggesztett börtönt kapott. Most 500 dollárt kellett kifizetnie, hogy szabadlábon védekezhessen, az ügyét pedig februárban tárgyalja a bíróság.