Beleköpött a rendőr pizzájába

Vágólapra másolva!
Az amerikai Pizza Hut dolgozója így vett revansot egy korábbi ügy miatt, ráfázott.
Vágólapra másolva!

Frank Rogers amerikai rendőr egy Tennessee államban lévő Pizza Hutba tért be, hogy átvegye a családjának szánt, előre megrendelt pizzát. Ám arra lett figyelmes, hogy az őt fogadó éttermi alkalmazott nem is kérdezi meg a nevét, hanem azonnal elindul a megrendelt ételért.

Rogers ezután azzal szembesült, hogy a nő kiveszi a sütőből a pizzát, rámereszti a szemét, majd a kész pizza fölé hajol, és miközben szeleteli, beleköp. A rendőr azonnal kifogást emelt, és rákérdezett, hogy az alkalmazott ismeri-e őt. „Igen, maga Frank Rogers” – mondta a nő.

Mint kiderült, a 29 éves Amanda Engle nagyon is jól ismerte a férfit, mert tavaly áprilisban éppen ő kapta el egy ittasvezetési ügyben. Engle akkor azzal bukott le, hogy engedte az autóját egy ittas barátjának vezetni, és a helyi törvények szerint ezzel ő maga is megszegte a szabályokat.

Engle a tárgyaláson elismerte a bűnösségét, 350 dolláros büntetést és két nap, egy évre felfüggesztett börtönt kapott. Most 500 dollárt kellett kifizetnie, hogy szabadlábon védekezhessen, az ügyét pedig februárban tárgyalja a bíróság.