A sokkoló bűncselekmény-sorozat az angliai Rotherhamben történt 1997 és 2013 között. Pakisztáni származású muszlim migránsok gyerekek százait rabolták el a családjaiktól, majd szexrabszolgának tartották őket éveken át. A bevándorlóbűnözők pere jelenleg még folyamatban van, egy áldozat pedig döbbenetes eseményekről számolt be,

A legrosszabb az egészben az, hogy a baloldali városvezetés éveken át tudott a szörnyű esetekről, de mégsem tettek ellene semmit.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Az eltűnt gyerekek szülei általában tettek feljelentést, de a rendőrség sem foglalkozott nagyon sokáig a dologgal, mivel attól féltek, hogy rasszizmussal vádolják őket.

A pakisztáni pedofil migránsok „tevékenységét" 2014-ig tehát semmi sem zavarta meg. Az esetet csak azután göngyölítették fel, hogy egy lányt megöltek a migráns erőszakolók.Ezt követően az országos médiában is megjelentek a hírek.

A The Independent nevű brit újság a bírósági per alapján információkat közölt a nemierőszak-sorozatról.

Rotherham bevándorlók által lakott negyedeForrás: AFP/Oli Scarff

Az egyik áldozattal interjút is készítettek.

A lány szerint az elrablói azzal indokolták a megerőszakolását, hogy ő nem muszlim, nem szűz, továbbá az öltözködése sem megfelelő, mivel nem takarta el a végtagjait és az arcát.

A brit kiskorút legalább 100 alkalommal erőszakolták meg, többször „fehér kurvának" nevezték.Azzal fenyegették meg, hogyha tesz rendőrségi feljelentést, akkor a muszlim migránsok megölik a szüleit.
Az erőszakolók legtöbbször vallási indítatással magyarázták a szörnyűségeiket.Az áldozat beszámolója alapjánmiközben az egyik migráns erőszakolta őt, egy másik a Koránból olvasott idézeteket.A muszlimok a szexuális visszaéléseket a fehér, keresztény őslakosokkal szemben egyértelműen a terrorista taktikájuk részének kezelik. 

Rotherham lakosságának a 15%-a migráns, ennek többsége iszlám vallású pakisztáni.

A bűncselekmény-sorozat megdöbbentette egész Nagy-Britanniát.