Szívszorító képet osztott meg haldokló kislányáról

2018.08.18. 19:33

Bode Miller, az USA olimpiai és világbajnok síelőjét és feleségét, Morgan Becket szörnyű tragédia érte júniusban, másfél éves kislányuk belefulladt egy medencébe. Két hónappal az eset után a házaspárnak már volt annyi lelki ereje, hogy a nyilvánosság elé lépjen.

A 31 éves Morgan Beck, aki profi strandröplabda-játékos és modell, pénteken egy képet tett ki az Instagramra kislánya utolsó pillanatairól. A másfél éves Emeline Griert, ahogy család becézte, Emmy-t a karjaiban tartja, miközben ápolók küzdenek a gyerek életéért, aki beleesett egy medencébe. Hiába mentették ki gyorsan és élesztették újra, az agya túlságosan hosszú ideig nem kapott oxigént. A szülők még egy napig reménykedtek, de a kis Emmy végül az anyja karjaiban halt meg a kórházban. Morgan Beck azt írta a képhez, hogy abban a pillanatban azt érezte, hogy hegyeket lenne képes megmozgatni, csakhogy a kislánya akár csak egy nappal is tovább élhessen. A Fox News azt írja, hogy Morgan Miller nyilatkozata szerint két hónapja minden nap azért imádkozik, hogy valahogy visszamehessen az időben arra napra, és ne kövesse el a végzetes hibát.

Júniusban a házaspár meglátogatta a szomszédjukat a három gyerekükkel együtt, és az anya egyszer csak azt vette észre, hogy Emmy-t nem látja sehol. A pillantása a hátsó udvarba vezető ajtóra tévedt: mivel nyitva volt, kilépett rajta. Ahogy meglátta a medencében a kislányt, beugrott érte, kiemelte a vízből és azonnal belekezdett az újraélesztésbe. Mentőt hívtak, és a kórházban az orvosok azt mondták, hogy van még remény. Azonban minden erőfeszítés ellenére Emmy másnap meghalt.

 A 40 éves, a versenyzéstől már visszavonult

Bode Miller szerint az ő sorsuk az, hogy a tragédiájuk más szülőket arra figyelmeztessen, hogy még óvatosabbnak kell lenniük, ha a gyerekeikről van szó. Örökre megőrzik majd a szívükben Emmy emlékét, de tovább is kell lépniük, mert másik két gyereküknek is szüksége van a szeretetükre, és októberre várják a következőt.