Valószínűleg minden idők egyik legkegyetlenebb gyerekgyilkosságát követte el egy 48 éves nagymama Mississippiben. A nő olyan brutálisan végezte ki húsz hónapos unokáját, hogy a rendőröket is sokkolta a látvány. 

Carolyn Jones megígérte a lányának, hogy amíg ő távol van, vigyáz az unokájára, az alig kétéves Royalty Marie Flaw Floydra. Az asszony egyelőre a rendőröknek sem tudott magyarázatot adni arra, miért támadt rá a gyerekre azon az októberi estén. 

A nagymama egyszer csak kést rántott, és ledöfte vele a kislányt, majd a testét betette a sütőbe, és megsütötte.

A Metro szerint, amikor a gyerek anyja hazaért, azonnal tudta, hogy valami szörnyű dolog történt. Elkezdett kutatni a lánya után, akinek összeégett holttestét a sütőből húzta ki. Sokkot kapott, de még volt annyi lélekjelenléte, hogy értesítse a rendőrséget. 

Ez volt a legmegrázóbb gyilkossági helyszín, amit valaha láttam. Mindig próbára tesz, amikor egy gyerek az áldozat, de erre senki sem volt felkészülve - mondta Kelvin Williams seriff.

A rendőrök is csak találgatnak, hogy az azóta letartóztatott nő miért ölte meg az unokáját. Azt sem tudták még megmondani, hogy a gyerek még élt-e, amikor a nagyanyja a sütőbe tette, vagy már halott volt, és az asszony esetleg így akarta eltüntetni a holttestet.