Ők a legkegyetlenebb gyilkos párok - volt, aki élvezte, hogy férje megerőszakolja a lányukat

2019.02.09. 15:37

A legtöbb esetben a párok egymást tették gyilkossá, külön-külön erre nem voltak képesek. Voltak, akik a saját gyerekeiket is megerőszakolták és meggyilkolták, mások azért végeztek az áldozataikkal, hogy örömet szerezzenek a párjuknak. Bemutatjuk a tíz legkegyetlenebb gyilkos párost.

Élvezte, hogy a férje megerőszakolja a lányukat

Fred és Rosemary Westet a szexmegszállotságuk hozta össze. A nagy problémák akkor kezdődtek, amikor a nő, a férje engedélyével elment hivatásos prostituáltnak. Rosemarynél rendszeres vendég volt a férje apja is.

Kettejük közül a nő gyilkolt először, amíg Fred börtönben volt lopásért. Rosemary megölte a férfi előző házasságából született 8 éves lányát. A gyerek anyja gyanakodni kezdett, ezért őt is meggyilkolta, a holttestet pedig elásta a pincében.

Forrás: Twitter/My Favorite Murder

Később Fred szabadult a börtönből, és lett egy közös gyerekük. Rosemary élvezte nézni, ahogy a férfi megerőszakolja a közös lányukat, aki később teherbe esett Fredtől. A lány később megszökött otthonról.

Ezek után még rengeteg embert meggyilkoltak együtt, többnyire stopposokat, a környékről elrabolt gyerekeket és a később született gyereküket is.

A pár úgy bukott le, hogy egy névtelen bejelentés miatt a rendőrök átkutatták a házukat, ahol a pincében 11 holttestet találtak elásva. A férfi az előzetes letartóztatásában felakasztotta magát, Rosemaryt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Előző
Következő