Két kisgyereket és egy férfit gázoltak el kedden kora este egy gyalogosátkelőn Pozsony-Ligetfalun. A fiatal férfi, aki egyébként nem ismerte a megsérült gyerekeket, az ütközést követően felugrott, és elszaladt a helyszínről. Mint később kiderült, nem véletlenül, ugyanis nem kevés "vaj volt a füle mögött", sőt még a hátrahagyott táskájában is - számolt be az esetről a Paraméter.sk felvidéki hírportál. Figyelem, cikkünk a balesetről készült megrázó videofelvételt is tartalmazza, megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Pozsony-Ligetfalun egy 8 éves kislány és a 6 éves kisfiú épp rollerrel mentek volna át a zebrán. A jobb sávban érkező autó még megállt, de a bal oldalról érkező járműnek ez már nem sikerült. Ebben a pillanatban az út másik feléről hirtelen egy férfi is berohant az autó elé, azaz az érkező gépjármű épp egyszerre kapta el mindhármukat. 

Az ütközés után a kislány azonnal felállt, a kisfiú viszont eszméletlenül az úton maradt. Közben a férfi is felpattant, majd elrohant a helyszínről.  Mint később kiderült, a férfi azért menekült el, mert előtte pár perccel élelmiszert lopott az egyik közeli üzletből.  A táskáját viszont hátrahagyta. A szlovák rendőrök a közeli lakótelepen kezdték el keresni a tolvajt, a gyerekeket közben mentővel kórházba szállították. A rendőrség továbbra is keresi a tolvajt, a baleset körülményeit még vizsgálják. A nem mindennapi balesetet a helyi térfigyelő kamera is rögzítette, 

megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!