Csuklyában őrjöngő szélsőbaloldaliak támadták meg Donald Trump támogatóit - videó

Pro-Trump Right Wing Groups Hold "Million MAGA March" To Protest Election Results GettyImageRank3 Color Image HORIZONTAL POLITICS donald trump - us president proud boys - far-right group maga hat maga protest ELECTION
WASHINGTON, DC - NOVEMBER 14: Members of Antifa and Proud Boys clash in the middle of the street following the "Million MAGA March" on November 14, 2020 in Washington, DC. Various pro-Trump groups gathered in DC today for the "Million MAGA March" to protest the results of the 2020 presidential election. Samuel Corum/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Helyi idő szerint szombaton hatalmas vonulást tartottak Washingonban Donald Trump amerikai elnök támogatói. A "Million MAGA March" nevű eseményen a radikális baloldal is megjelent, tagjai pedig rátámadtak a résztvevőkre - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. Hiába nyert (egyre nyilvánvalóbb, hogy erősen vitatható módon) Joe Biden, azaz voltaképpen az amerikai baloldal, a szélsőbalnak ez is kevés, folytatódik az őrület.
Vágólapra másolva!

Felkavaró jelenetek játszódtak le helyi idő szerint szombat este Washington DC-ben, ahol Donald Trump hívei tartottak demonstrációt.

A "Million MAGA March" nevű esemény békés volt, mindaddig, amíg az Antifa és a radikális baloldal aktivistái meg nem jelentek, és mindenkire rátámadtak, akire csak tudtak.

A hírek szerint a rendőrök lezárták a vonulás útvonalán az egyik sugárutat, emiatt az elnök támogatói a radikális baloldal őrjöngői közé kerültek. A csuklyás, feketébe öltözött emberek már itt rátámadtak egy Trump-zászlót fogó férfire.

Az időseket is megtámadták és szidalmazták.

Egy idős férfit úgy fellöktek az anarchisták, hogy átesett a biciklijén, és valamilyen folyadékkal is leöntötték.

Az Antifa a gyerekeket sem hagyta békén, egy családot is fenyegetni kezdtek az utcán.

Egy másik felvételen az látható, amint az anarchisták egy zokogó lányra támadnak és öntik le valamilyen folyadékkal, miközben egy fiúba kapaszkodik.

Az éttermekben vacsorázókat is megtámadták a vandálok. Több helyen verekedések törtek ki, egy férfit egy amerikai zászló rúdjával ütöttek. Máshol pedig tűzijátékot dobtak a teraszon lévők közé.