Öt ember megsebesült egy lövöldözésben az egyesült államokbeli Louisiana államban - jelentette a KSLA helyi televízió helyi idő szerint vasárnap késő este.

Az incidens Shreveport városban történt az utcán helyi idő szerint vasárnap este 9 körül. A rendőrség megerősítette, hogy lövések dördültek el, de egyelőre csak annyit közöltek, hogy még vizsgálják a körülményeket.
Sajtóértesülések szerint mind az öt sebesült kórházba került, egy embert fejlövés ért. 

Az utóbbi hónapban legalább hét, halálos kimenetelű lövöldözés volt az Egyesült Államokban. 

Csütörtökön Indianapolisban lőtt agyon nyolc embert egy 19 éves férfi a FedEx gyorsposta-szolgáltató vállalat ottani telepén.

Rendőrökkel beszél egy nő a FedEx gyorsposta-szolgáltató vállalat telepén elkövetett lövöldözés helyszínén Indianapolisban 2021. április 16-án hajnalban. A támadásban nyolcan meghaltak és többen megsebesültek, a feltételezett elkövető később végzett magával isForrás: MTI/AP/The Indianapolis Star/Mykal Mceldowney

Legutóbb pedig vasárnap ölt meg egy fegyveres férfi három embert, illetve sebesített meg két másikat Wisconsin államban, egy másik incidensben a texasi Austinban pedig három embert lőttek agyon.