Hárman erőszakoltak meg egy kislányt Indiában

gyermekotthon erőszak illusztráció
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Indiában három férfit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakoltak egy gyereket, méghozzá egyszerre csoportosan. Miközben a férfiak rokonai felkeresték a kislányt és azt akarják, hogy vonja vissza a feljelentést, a rendőrök már el is indultak a szökésben lévő erőszaktevők nyomába – írja a Ripost a The Times Of India alapján.
Vágólapra másolva!

Június 29-én az indiai Alwarban egy 12 éves kislány este kiment megetetni a szarvasmarhákat, amikor három férfi leteperte és magával vitte.

Mindhárman megerőszakoltát és utána megfenyegették, hogy maradjon csendben, különben megölik.

A kislány az erőszak után sokkos állapotba került, nem mondta el a szüleinek, mi történt vele. Édesanyja viszont látta, hogy megváltozott viselkedése.

Addig kérdezgette, amíg a lány el nem mondta neki a szörnyűségeket.

Ezután azonnal a rendőrségre mentek feljelentést tenni. A megerőszakolt gyerek elárulta, hogy hárman voltak és együtt erőszakolták meg. Az orvosok is megvizsgálták és igazolták, hogy igazat mond. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a három fiatal férfi után.

Eközben a nemi erőszakkal gyanúsítottak rokonai felkeresték az áldozatot és a családját, hogy nyomást gyakorolva rájuk elérjék, hogy visszavonják a feljelentést

és fogadjanak el egy kis pénzt. A rendőrök biztosították a kislány rokonait, hogy hamarosan letartóztatják a három férfit, akik megszöktek a hatóságok elől.