Folytatódik a Gyurcsány-show: Márki-Zay Péter most telefonon tarhál szavazatokat

Vágólapra másolva!
Nem tudni milyen pénzből, nem tudni, honnét szerzett név- és telefonszámjegyzéket, de máris telefonon zaklat embereket és tarhál szavazatokat a Gyurcsány-show következő fordulójára.
Vágólapra másolva!

Alig 24 óra telt el azóta, hogy Karácsony Gergely egyértelművé vált: megbukott és arra kényszerült, hogy bejelentse, hogy visszalép Marki-Zay Péter javára, a baloldal " új reménye " máris telefonos kampányba kezdett.

Szombaton kora délután csörrent meg az egyik olvasó telefonja és legnagyobb megdöbbenésére Marki-Zay Péter gépi hangját hallotta, amint nagy lendülettel szavazatra buzdítja. Olvasónk értetlenül áll azelőtt, hogy honnan szerezhették meg a számat, hiszen - mint mondja - nem vett részt a baloldali előválasztáson, semmiféle adatot nem adott meg, ráadásul kormánypárti szavazó. Az eset mindenesetre érdekes kérdéseket vet fel arra vonatkozóan, hogy vajon miféle adathalász akciót kezdett kapcsol baloldal?

Olvasónk elküldte a Mediaworks Hírcentrumnak Márki-Zay kampányszövegét. Így, a birtokunkba került felvételen hallható, hogy a Gyurcsány-show legújabb jelöltje részint a Fideszt mocskolja, részint arra utal, hogy ő voltaképpen az egész univerzum jelöltje.