48 óra alatt 18 embert harapott meg egy agresszív mókus egy walesi kisvárosban

pszicho agressziv mókus támadás
A mókust végül elaltatták.
Vágólapra másolva!
48 óra alatt legalább 18 embert megsebesített egy walesi kisvárosban egy mókus - írja a Metro News. A mókus úgy terrorizálta a várost, hogy rátámadt az emberekre, amíg ők kivitték a kukáikat.
Vágólapra másolva!

Az állat nyugdíjasokat, gyerekeket és háziállatokat is üldözőbe vett, és rájuk támadt.

Többen tetanuszt is kaptak a csúnya harapások miatt.

Az esetek karácsony előtt kezdődtek az észak-walesi flintshire-i Buckley-ben és a legtöbb támadás az ünnepi hétvégén történt.

Az agresszív mókust végül elfogták

és átadták a RSPCA-nak, az Egyesült Királyság legnagyobb állatjóléti szervezetének.

Az elülső foga egészen halálos módon töri meg a bőrt Forrás:metro.co.uk

A 65 éves Corrine Reynolds nyáron még a kertjében etette a mókust, de csapdába kellett ejtenie rágcsáló barátját, miután több bejegyzést is látott sérült emberekről a közösségi médiában.

Az egyik szerencsétlen áldozat a 42 éves Sheree Robinson volt, akit csütörtök reggel harapott meg az ujján a mókus. Egy másik áldozat arról számolt be, hogy cigarettázás közben lépett akcióba az állat,

előugrott a semmiből és felugrott az asztalára, majd a karjára, és a kezébe harapott, mielőtt még esélye lett volna bármit is tenni.

A mókus rémuralmának vége előtt Corinne, aki házi gondozóként dolgozik, azt mondta: „Tegnap észrevettem, hogy

borzalmas sérüléseket okozva.

Corrine szerint ijesztő az állat gyorsasága. "Egy idős embert is megharapott a környéken. Egy alkalommal egy fiút üldözött az úton, majd vérző sebet okozott a fején. Most minden ok nélkül támadja az embereket. Az elülső foga egészen halálos módon szakítja fel a bőrt. Még mindig van egy heg az ujjamon."

Komoly sérülésket okozott, többeknek tetanuszt kellett kapniuk Forrás: meto.co.uk

Corrine később megerősítette, hogy Buckley lakói fellélegeztek, amikor elfogta a mókust, és átadta őt az RSPCA-nak.

A mókust végül elaltatták. A jótékonysági szervezet szóvivője elmondta: nem értenek egyet vele, hogy el kellett altatniuk, de nem maradt más választásunk a 2019-es jogszabályi változások miatt.