Egy visszaeső pedofil újabb rémtetteire derült fény egy francia bíróságon. A most 52 éves pedofil 2013 júniusában kezdte meg húszéves börtönbüntetését Nîmes börtönében. A férfi azért kapta a Franciaországban kiszabható legsúlyosabb büntetést, mert korábban több kiskorú lányt erőszakolt már meg.

A pedofilt rendszeresen látogatta a börtönben az élettársa, aki a beszélőkre magával vitte saját kislányát, az elítélt férfi nevelt lányát is. A pár még 2011-ben ismerkedett meg, és kétéves kapcsolatuk alatt az anya megengedte a párjának, hogy a kislánya ágyában aludjon éjszakánként.

A 2013 júniusában kezdődő beszélőkön a férfi a börtön társalgójában, az ott kialakított családi bokszokban rendszeresen megerőszakolta az ő látogatására elhozott kislányt. Az áldozat, a szemtanúk és végül a vádlott vallomása szerint az erőszakos behatolást az ujjaival hajtotta végre. A beszélőkön elkövetett erőszak 2016 januárjáig tartott.

Képünk illusztrációForrás: AFP/Image Source/Matthias Clamer

A pedofil férfi ellen a ma már nagykorú áldozat tett feljelentést 2018-ban, miután tinédzserként rádöbbent, hogy ami vele történt, az bűncselekmény.

A gyermek anyja ellen ugyancsak eljárás van folyamatban nemi erőszakban és szexuális bántalmazásban való bűnrészesség miatt.

A hatóságok vizsgálják a Nîmes-i börtön vezetőjének a felelősségét is.