Négyévesen rabolták el, 53 évvel később rátalált a valódi családjára egy brit nő

Gyerekrablás, gyerek, rablás, illusztráció
Rear view on unrecognizable man with child standing in lift, kidnapping children concept. copy space. view from back. little girl is very gullible, don't afraid of adult man, holding hands together
Vágólapra másolva!
A Dailystar számolt be róla, hogy az akkor négyéves Susan Gervaise 1969-ben tűnt el, amikor egy utazó család felajánlotta a szülőknek, hogy a kislányt is elviszik nyaralni a kaliforniai Disneylandbe a saját gyerekeikkel együtt. Azonban Susant végül soha nem vitték vissza a csalárdához.
Vágólapra másolva!

A most 57 éves Susan Gervaise azt mesélte, hogy mindössze négy éves volt amikor elrabolták, és most, 53 évvel később csodával határos módon újra találkozhatott a vérszerinti családjával.

Susan igazi családja több mint öt évtizedet töltött a keresésével, amíg végre újra egymásra találhattak.

Susan férje egy felhívást tett közzé a Facebookon Ausztráliában, és kevesebb mint 30 percen belül a nő rokonai, az angliai Pontefractból már válaszoltak is a bejegyzésre.

Susan azóta már találkozhatott is a négy testvérével.

"Gyerekkoromban hat testvéremmel éltem egy régi lakásban. Anyám egyedül volt, és mindannyian nevelőszülőknél voltunk. A nőnek, akit anyukámnak hívok, két fia született, pedig lányt szerettek volna.

Disneyland helyett, azonban Kanadába, Ausztráliába, majd később Új-Zélandra vittek - mesélte Susan, aki jelenleg Ausztráliában él, és már négy is unokája van.

Susannak az „új szülei" azt mondták, hogy azért fogadták örökbe, mert a biológiai szülei megtagadták őt.

Az alábbi képen 4 éves Susan látható:

Susan, aki férjével, Hamiltonnal (57) egy jótékonysági szervezetet vezet hozzátette, hogy bár a mostohaanyja 10 éves korában meghalt, ennek ellenére boldog gyerekkora volt az utazó közösségben, amelyben nevelkedett, és nagyon hálás azért, hogy bejárhatta a világot.

Akkor jött rá az igazságra, amikor frissítenie kellett az útlevelét, és nem talált az örökbefogadásra utaló bizonyítékot.

Nagy-Britanniába tett látogatását az 57. születésnapjára időzítette, hogy egy nagy bulit rendezhessen az igazi családjával. A biológiai édesanyja azonban már nem érhette meg a viszontlátást, ugyanis nyolc évvel ezelőtt meghalt, anélkül hogy tudta volna, hogy a lánya biztonságban van.

Susan azért is mesélte el történetét, hogy reményt adjon a régóta eltűnt gyerekek rokonainak, például McCannéknak, akiknek Madeleine lányuk három évesen eltűnt a portugáliai nyaralásuk során, még 2007-ben.

(A címlapikép illusztráció!)