Eltűnt egy férfi, miközben meglátogatta menyasszonyát Mexikóban

a young business man with tied hands tied hands human bondage slave stress caucasian man captive female girl young transaction phone Employee Handcuffed Beautiful bound up kidnap help a young business man with tied hands
business man with tied hands
Vágólapra másolva!
Egy Jose Gutierrez nevű férfi több családtagjával együtt eltűnt a mexikói Zacatecas államban karácsony napján, december 25-én.
Vágólapra másolva!

A férfi menyasszonyával és annak nővérével, valamint azok unokatestvérével vacsorázni mentek december 25-én egy helyi étterembe Colotlán városkában, ahonnan minden valószínűség szerint elrabolták őket - írja a New York Post a beszámolók alapján.

Az egyelőre nem világos, hogy pontosan mi történt, csupán annyi bizonyos - számolt be arról egy helyi tévécsatorna -, hogy a négytagú társaság által használt terepjárót később üresen találták meg, nagyjából 35 kilométerre onnan, Vivorasban.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/This content is subject to copyright./Stav Krikst

A menyasszony édesanyja az állítja, voltak tanúi annak, hogy lányát és vőlegényét az étteremből vagy ahhoz közel, elrabolják. Később értesítést kapott arról, hogy a lánya egy Vivorasban van. Elmondta azt is, hogy vőlegénye évente három-négy alkalommal látogatott menyasszonyához, esküvőjüket 2023-ban tartanák.

A férfi és menyasszonya karácsony napján, eltűnésük előtt:

A lap idézi az USA külügyminisztériumának utazási figyelmeztetéseit, melyeket Mexikó egyes területeire vonatkozóan adott ki. Zacatecas egyike azoknak a mexikói államoknak, ahová

a figyelmeztetés szerint nem tanácsos utazni az elharapódzó bűnözés, különösen pedig az emberrablások növekvő száma miatt.

Az államban széles körben elterjedt az erőszakos bűnözés, a szervezett bandák tevékenysége, akik akár amerikai állampolgárokat is célpontnak tekintenek - áll a figyelmeztetésben.

A hírek szerint a mexikói hatóságok keresik az eltűnt személyeket, az amerikai külügyminisztérium pedig azt közölte a Fox News-zal, hogy velük együttműködve segíti a felkutatásukat.