Két méhe van egy ausztrál nőnek, eddig csak az egyikből született gyereke

Mit tanul meg a kisbabád, ha sírni hagyod? baba
Vágólapra másolva!
Az  ausztráliai Evelyn Millernek két méhe van, eddig két gyereke született. Mint a két gyerek ugyan abban a méhben fogant meg. Szeretne még egyet, de azt már csak a másikban tudja kihordani  - írja a Daily Star.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Evelyn Miller csak 20 évesen tudta meg, hogy mennyire különleges testi tulajdonságai vannak.

A két méhére a nőgyógyásza hívta fel a figyelmét.

Amikor teherbe esett kiderült, hogy a terhessége rendkívül magas kockázatú, mivel a nő reproduktív rendszere két működő szervre oszlik. Ez azt jelenti, hogy

a nő két méhe csak fele akkora, mint egy átlagos, ami hatással lehet a baba növekedésére.

A vizsgálatok pedig kimutatták, hogy a baba a jobb méhében fejlődött, és így csak császármetszéssel tudta világra hozni a gyerekett. Oliver teljesen egészségesen, bérmiféle komplikációk nélkül született 2021-ben, igaz koraszülött volt, a 37. hétben született.

Három hónappal később Miller ismét terhes lett, ezúttal is a jobb méhében fogant meg a gyerek. 2022 júniusában Amy is császármetszéssel jött a világra, szintén idő előtt, a terhesség 36. hetében.

Az orvosok a két szülés után arról tájékoztatták a fiatal édesanyát, hogy a jobb méhével több gyermeket már nem fog tudni kihordani, így csak akkor lehet gyereke ismét, ha az a bal méhében fogan meg.