Lelőttek egy férfit az Egyesült Államokban, miután fiával tolvajokat üldöztek

Stockholm, 2023. június 11. Rendőrök a svéd főváros Farsta nevű külvárosában történt lövöldözés helyszínén 2023. június 10-én. A lövöldözésben egy 15 éves fiú meghalt, többen megsebesültek, két embert őrizetbe vettek. MTI/EPA/TT Hírügynökség/Anders Wiklund
Vágólapra másolva!
Egy férfi meghalt, miután fiával együtt szembeszállt a robogótolvajokkal a saját udvarukban. Az apa és fia a lövöldözés előtt a kisteherautójukkal üldözték a gyanúsítottakat.
Vágólapra másolva!

Az összetűzésre szerdán kora reggel, körülbelül 4 óra 39 perckor került sor a coloradói Aurorában, amikor egy apa és fia - akiket egyelőre nem neveztek meg - arra ébredtek, hogy két gyanúsított robogót lopott a házuk hátsó udvarából.

A férfi és fia kimentek, hogy szembeszálljanak a két gyanúsítottal, de a tolvajok gyorsan el tudtak menekülni a lopott járművekkel.

Ezt követően az apa és fia üldözőbe vette a gyanúsítottakat a kisteherautójukkal.

- közölték a hatóságok.

A férfi és fia hazatértek, ekkor észrevették, hogy egy jármű hajt el a ház előtt, és több lövést ad le.

Az egyik golyó eltalálta a férfit, aki a helyszínen meghalt.

A nyomozás folyamatban van. A robogókat egy környékbeli ház udvarán találták meg - írta az ABC News.

A lövöldözés 49 éves áldozatáról a megyei halottkémi hivatal várhatóan a következő napokban ad ki további információkat, és arra kérnek mindenkit - aki bármilyen információval rendelkezik az üggyel kapcsolatban - hogy lépjen kapcsolatba a hatóságokkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!