Brutális videón, ahogy lezuhan egy katonai repülőgép Olaszországban

This picture taken on 07 March 2007, shows Cruise ship Carnival Conquest (back) parked at Montego Bay port as a tourists boat sails by. Jamaica is the third largest island in the Caribbean, 150 miles long and up tp 50 miles wide with a population of 2.7 million.The Jamaican economy is heavily dependent onTourisn, which now account for more than 60% of GDP. Jamaica have some nice private beaches, many restaurants and bars and an enjoyable night life. AFP PHOTO/Prakash SINGH (Photo by PRAKASH SINGH / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt egy ötéves kislány szombaton, amikor egy katonai repülőgép gyakorlatozás közben Torinó közelében lezuhant - közölte az olasz védelmi minisztérium.
Vágólapra másolva!

A baleset egy légi bemutatóra készülő MB-339 típusú kiképző és harci gép felszállása után történt, amely eddig ismeretlen okból lezuhant - tudatta közleményében a tárca.

A pilótának sikerült katapultálnia, a minisztériumban a gép mozgásából arra következtettek, hogy feltehetően madárral ütközött.

A gép a becsapódás után kigyulladt, egy arra járó autót négy utasával - egy ötéves kislánnyal, 12 éves bátyjával és a szüleikkel - a robbanás felemelt, a jármű felborult.

A kislány életét vesztette, bátyja a teste tizenöt százalékán szenvedett másodfokú égési sérüléseket, a szülők is megsérültek. A bemutatót a baleset miatt törölték.

A pilóta szintén megsérült, de a szülőkhöz hasonlóan nincs életveszélyben.