Negyven öltéssel varrták össze egy kislány arcát kutyatámadás után

amerikai bulldog, kutya
Strong American bully dog on the green field
Vágólapra másolva!
Egy 4 éves kislányt megtámadott egy amerikai bulldog. A gyerek órákig volt a műtőben. Az állat a család egyik barátjáé, akinél éppen vendégségben voltak, a kutya a múlt heti tragédiáig barátságosan viselkedett a lánnyal és az édesanyjával is – írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

Április 6-án a 32 éves Amy Hobson a barátnőjével és a két gyerekével vásárolt. Innen a barátnő Warwickshire állambeli Nuneatonban lévő házához mentek. A nő kutyáját az egyik emeleti szobába zárták, de valahogy kinyitotta az ajtót és leszaladt a földszintre.

Az anya szokás szerint megsimogatta a kutyát. Amikor a 4 éves Luna-Ann is meg akarta simogatni,

a kutya megharapta a kislány arcát és marcangolni kezdte.

Az asszony kétségbeesetten kezdte ütni és rúgni a kutyát, hogy megvédje a lányát, majd hívta a mentőket, de azok csak órákkal később tudtak volna kimenni a családhoz, ezért

a sérült gyereket inkább taxival vitték kórházba.

– idézte fel a nő az emlékeit.

Arról is beszélt, hogy már nem barátok többé a kislányát megtámadó kutya gazdájával, mivel a nő több mint 24 óráig rejtegette az állatot a hatóságok elől. Végül megtalálták, lefoglalták és elaltatták.

A kislány 2 órát töltött a műtőben, ahol 40 öltéssel varrták össze az arcát,

Az orvosok szerint a teljes gyógyulása egy évbe is beletelhet, de a hegek talán sosem gyógyulnak be. A gyerek szombat óta otthon lábadozik.