Nyaralásokra, bulikra és autókra költötte a főnökeitől elcsalt pénzt egy nő

Vágólapra másolva!
Egy nő több mint három éven keresztül lopta meg azt a céget, ahol dolgozott és ezzel majdnem 400 millió forintnak megfelelő összeget szerzett meg. A nő fényűző nyaralásokra, kastélyokban tartott bulikra és luxusautókra költötte a pénzt – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 37 éves Emma Hunt a brit McLean Properties nevű cégnél dolgozott, ő volt a felelős a bérleti szerződésekért. A nő ezt kihasználva három éven keresztül a saját számlájára irányította át a bérleti díjak jelentős részét.

Ezzel 900 ezer fonttal rövidítette meg a céget, ami majdnem 400 millió forintnak felel meg.

Emma végül úgy bukott le, hogy az egyik bérlő érdeklődni kezdett a kifizetéseiről a főnökénél, aki végül hosszas nyomozás után rájött a csalásra.

Emma a pénz nagy részét a saját és a családja szórakoztatására költötte, egzotikus nyaralásokra vitte a rokonait, fényűző bulikat rendezett és jobbnál jobb autókat vezetett.

Amikor a főnökei észrevették a csalást, azonnal értesítették a rendőrséget. Emma a bíróságon azzal védekezett, hogy a cég egyik korábban meghalt vezetője engedélyezte neki azt, hogy elköltse a pénzt, azonban ezt a bíróság nem hitte el és elítélték sikkasztásért.