Döbbenet: Joe Biden eddigi hivatali ideje 40 százalékát szabadsággal töltötte

Joe Biden, elnök, Egyesült Államok, fura, vicces
US President-elect Joe Biden speaks at the Queen Theater on January 6, 2021, in Wilmington, Delaware. - Biden on Wednesday denounced the storming of the US Capitol as an "insurrection" and demanded President Donald Trump go on television to call an end to the violent "siege." (Photo by JIM WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Joe Biden eddig 957 napot volt az Egyesült Államok elnöke, ebből pedig eddig rekord, 382 napot volt szabadságon, ami a hivatali ideje 40%-a. Ez több, mint eddig bármelyik elődjéé.
Vágólapra másolva!

A Fehér Házban a hét minden napján, 24 órában zajlik a munka, kivéve Joe Biden elnöknek, aki eddig minden elődjénél több napot tölt szabadsággal. A Munka Ünnepének hétvégéjén is azt tervezi, hogy a Rehoboth Berach-i nyaralójában fog pihenni, miután megnézte az Idalia hurrikán pusztítását.

Joe Biden Forrás: AFP/Jim Watson

Joe Biden múlt vasárnapig 382 napot volt szabadságon a 957-ből, ami az eddigi hivatali ideje 40%-a.

Ez idő alatt a távol volt a a Fehér Háztól, magán utazásai voltak. Mindezt a Republikánus Nemzeti Bizottság számította ki – írja a New York Post.

- mondta Elise Stefanik képviselő a The Postnak. Hozzátette, hogy mindeközben Joe Bident a tengerparton fotózgatják, a testőrei pedig megakadályozzák, hogy az újságírók kérdéseket tegyenek fel neki.