Joe Biden eddig 957 napot volt az Egyesült Államok elnöke, ebből pedig eddig rekord, 382 napot volt szabadságon, ami a hivatali ideje 40%-a. Ez több, mint eddig bármelyik elődjéé.

A Fehér Házban a hét minden napján, 24 órában zajlik a munka, kivéve Joe Biden elnöknek, aki eddig minden elődjénél több napot tölt szabadsággal. A Munka Ünnepének hétvégéjén is azt tervezi, hogy a Rehoboth Berach-i nyaralójában fog pihenni, miután megnézte az Idalia hurrikán pusztítását.

Joe BidenForrás: AFP/Jim Watson

Joe Biden múlt vasárnapig 382 napot volt szabadságon a 957-ből, ami az eddigi hivatali ideje 40%-a.

Ez idő alatt a távol volt a a Fehér Háztól, magán utazásai voltak. Mindezt a Republikánus Nemzeti Bizottság számította ki – írja a New York Post.

Több millió illegális bevándorló özönlik át határainkon. Növekszik az erőszakos bűnözés. Az infláció összetöri a keményen dolgozó amerikaiakat. Ellenségeink szerte a világon felbátorodtak" - mondta Elise Stefanik képviselő a The Postnak. Hozzátette, hogy mindeközben Joe Bident a tengerparton fotózgatják, a testőrei pedig megakadályozzák, hogy az újságírók kérdéseket tegyenek fel neki.