Halálra gázoltak egy brit turistát Balin, a sofőr elhajtott

lifestyle Horizontal
Fishing boats are seen moored at Serang beach near Denpasar on Indonesia's resort island of Bali on April 4, 2022. (Photo by SONNY TUMBELAKA / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy Balin nyaraló 24 éves brit turista meghalt egy balesetben, miután elgázolta egy autó. A sofőr a baleset után elhajtott a helyszínről, mert azt hitte, csak súrolta a férfi motorját. A helyi rendőrség később letartóztatta. 
Vágólapra másolva!

A brit férfi egy bérelt motorral közlekedett Balin, a Singaraja-Kintamani autópályán, amikor november 2-án egy 54 éves férfi, Njoo Pin Tek elütötte - írja a Mirror.

A férfi a helyi média beszámolója szerint elhagyta a baleset helyszínét, mivel szerinte csak súrolta a későbbi áldozat motorját.

Elmondása szerint túl szélesre vett egy jobb kanyart, és emiatt ütközött össze a brit férfival, utána pedig folytatta az útját.

Egy 24 éves brit turista tragikus módon halt meg egy balesetben Balin. A kép illusztráció! Forrás: AFP/Sonny Tumbelaka

A baleset következtében a 24 éves brit turista leesett a mopedről és belehalt a sérüléseibe.

Holttestét hamarosan az Egyesült Királyságba szállítják.

Az év elején felmerült Balin, hogy megtiltják a motorkerékpárok bérlését, mert a turisták semmibe veszik a közlekedési szabályokat.

A kormányzati indoklás szerint korábban több olyan baleset történt, amelyek során a külföldiek megszegték a közlekedési szabályokat.