Lopott targoncával menekült a rendőrök elől egy 12 éves fiú az Egyesült Államokban - videó

Vágólapra másolva!
November 25-én a rendőröket a michigani Ann Arborban található középiskolából riasztották, miután bejelentést kaptak arról, hogy egy fiatalkorú megpróbált ellopni egy építőipari járművet. A 12 éves fiú ellopott egy targoncát, majd azzal menekült a rendőrök elől. Az üldözést egy helyi rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette.
Vágólapra másolva!

A rendőrök nem sokkal a bejelentés után a lopott jármű nyomára akadtak. A tinédzser fiú a Pearl Street közelében dél felé hajtott, világítás nélkül.

A rendőrök vészvillogóval és szirénával üldözték a targoncát.

Az üldözés során a 12 éves fiú 10 parkoló autónak ütközött.

Körülbelül 19:18-kor a rendőrök befejezték az üldözést, amikor a Nixon Roadon észak felé haladó jármű áthajtott az egyik hídon. A sofőrt egy 12 éves Ann Arbor-i fiúként azonosították. Azonnal őrizetbe vették, és a fiatalkorúak börtönébe került.

Az üldözés során senki sem sérült meg.

A jármű nem volt bezárva, a kulcsot pedig a vezetőfülkében hagyták.

A vizsgálat kiderítette, hogy a fiatalkorú a Forsyth középiskolából lopta el a járművet. Ez a járműtípus akár 17 tonnát is nyomhat. Ez egy nagyon veszélyes helyzet volt, amely könnyen rosszul végződhetett volna - írta a CBS News.

Pár hónapja egy Los Angeles-i férfi lopott el egy golfkocsit

A férfi egy bevásárlóközpontból lopta el a golfkocsit, amelyet a mostani esethez hasonlóan - őrizetlenül hagytak. Miután eltulajdonította a járművet, rövid autós üldözésbe kezdett a rendőrökkel, miközben egy kutyát vitt az ölében.