Kaczynski: Donald Tusk egy német ügynök!

TUSK, Donald; MÁRKI-ZAY Péter
Budapest, 2022. március 15. Donald Tusk, az Európai Néppárt lengyel elnöke (b) és Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje az Egységben Magyarországért nagygyűlésén Budapesten, a Műegyetem rakparton 2022. március 15-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Egész napos parlamenti vita után bizalmat szavazott kedd este a lengyel parlamenti alsóház (szejm) Donald Tusk kormányának. Az ülésen a Jog és Igazságosságot vezető Jarosław Kaczyński, a Szolidaritás volt vezetője is felszólalt, aki egyszerűen német ügynöknek nevezte a miniszterelnököt. Tusk győzelméért mindent elkövetett a globalista és brüsszeli elit, arra pedig bizonyítékok is vannak, hogy a Soros-féle hálózat beavatkozott a lengyel választásokba.
Vágólapra másolva!

248-201 arányban újra megválasztották Lengyelország miniszterelnökének Donald Tuskot, a Polgári Koalíció jelöltjét. A baloldali Tusk 2007 és 2014 között már egyszer vezette az országot.

Győzelméért mindent elkövetett a globalista és brüsszeli elit, arra pedig bizonyítékok is vannak, hogy a Soros-féle hálózat beavatkozott a lengyel választásokba.

Az október 15-i parlamenti választások nyomán többségbe került koalíció által előző nap, hétfőn kormányfőnek megválasztott Donald Tusk kedd délelőtt mondott programbeszédet a szejmben.

A Jog és Igazságosságot vezető Jarosław Kaczyński is felszólalt, aki egyszerűen

német ügynöknek nevezte Tuskot.

Mint ismert, a nemzeti szuverenista Jog és Igazságosság (PiS) ellenfele Donald Tusk Brüsszel-közeli, globalista baloldali koalíciója volt. A választási eredmény nagyon szorosnak bizonyult.

Mikor kiderült, hogy a baloldaliak nyertek, az első gratulációk gyorsan befutottak az új kormány szövetségesei és európai vezetők részéről is.

Donald Tusk, a fő lengyel ellenzéki erő, a Civil Platform (PO) párt elnöke szavazáshoz áll sorban a lengyel parlamenti választásokon Varsóban 2023. október 15-én Forrás: MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski

Így avatkozott be a lengyel választásokba Brüsszel

Soros György médiabefektetései, illetve a milliárdos által pénzelt helyi civil szervezetek mellett a külföldi politikai nyomásgyakorlás megléte is jól kitapintható volt a lengyel választási kampányban, amelyet követően a balliberális oldal szerzett többséget.

A lengyel történések jól mutatják, mire kell számítaniuk az önrendelkezéshez ragaszkodó magyaroknak

írta akkor a Magyar Nemzet.