Döbbenetes beismerést tett a német kiképzőparancsnok a meghalt ukrán katonák számáról

Ukrajna, Oroszország, háború, orosz-ukrán háború, Kijev, géppuska, gépfegyver, fegyver, katona
Kijev, 2023. december 13. A Szibériai zászlóalj egyik tagja kiképzésen egy Kijev közelében lévő gyakorlótéren 2023. december 13-án. A zászlóaljat az ukrán fregyveres erők nemzetközi légiójának egységeként állították fel orosz állampolgárságú volt katonákból, polgárjogi aktivistákból és önkéntesekből, akik küzdeni szándékoznak az Ukrajnát megtámadó orosz haderő ellen. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Vágólapra másolva!
A Neue Zürher Zeitungban olvasható egy interjú Andreas Marlow-val, aki 14 hónapja vezeti az Európai Unió ukrajnai oktatási és kiképzési parancsnokságát Németországban. Az altábornagy arra panaszkodik: "Az ukránok olyan katonákat küldenek nekünk, akiknek alig van tudásuk vagy tapasztalatuk." De ami ennél is sokkal fontosabb beismerés, hogy elsőként mondja el, ahogyan az sejthető volt korábban is, Ukrajna katonai veszteségei brutálisak, és sokkal magasabbak, mint amivel a propagandamédia kábítja az embereket.
Vágólapra másolva!

A Bennfentes összefoglalója szerint a dollármédia azzal ködösít idehaza, hogy elenyésző az ukrán, és sokkal jelentősebb az orosz hadsereg vesztesége.

- mondja ezzel szemben Marlow. Arra is felhívja a figyelmet, hogy

Andreas Marlow Forrás: NZZ

Merthogy "megfigyeljük, hogy az oroszok tanulnak és adaptálják védelmi technológiáikat és taktikáikat."

A német altábornagy 14 hónapja vezeti az Európai Unió ukrajnai oktatási és kiképzési parancsnokságát Németországban. Szerinte az ukrán katonák kiképzése nem eléggé harcközeli.

A teljes interjú ITT olvasható!