Paris Hilton ismét a szakítás szélén

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy a milliomos szépségnek nincs túl nagy szerencséje a görög férfiakkal vagy egyáltalán a férfiakkal, most ismét nehéz napokat él át párja, Sztavrosz Niarkhosz mellett. Persze Parist sem kell sajnálni, gondoskodik a saját boldogságáról.
Vágólapra másolva!

Bár minden egyes kapcsolata elején Paris Hilton megesküszik, hogy megtalálta az igazit, és most már egészen biztosak lehetünk abban, hogy végre férjhez megy, a sors mégis mindig mást akar. Miután kidobta legutóbbi vőlegényét a botrányos életmódjáról elhíresült Hilton lány, egy 19 éves görög fiú, Sztavrosz Niarkhosz személyében találta meg újra az igazit, aki persze szintén elképesztően gazdag család sarjaként tengeti életét. A szerelem persze azonnal őszinte és mély volt, máris házasságról fecsegett a bulvársajtó. A probléma akkor kezdődött, amikor Niarkhosz apuka beleszólt a mesébe illő történetbe.

A milliomos üzletember szerint ugyanis Paris nem feltétlenül az a lány, akit szívesen látnának a családban, így ultimátumot adott fiának, amely szerint 21 éves koráig van ideje élvezni az életet a szexis botrányhősnő mellett. Ellenkező esetben ugrik az egész örökség. A feszültség azonnal megjelent Paris és Sztavrosz életében is, állítólag az elmúlt hetekben egyre többet veszekedtek, és az utóbbi időben már külön-külön is eljártak bulizni.

A People magazin beszámolója szerint a Hilton lány egy Las Vegas-i klub megnyitóján kissé becsiccsentve már mindenkinek megesküdött arra, hogy véget vet ennek a szörnyű kapcsolatnak, mivel ki nem állhatja kedvesét. Az őszinte vallomásnál Rick Salomon is jelen volt, aki korábban azzal lett híres, hogy nyilvánosságra hozta összes kamerára vett szeretkezését Paris Hiltonnal. Hogy aztán meg is vigasztalta-e a boldogtalan kapcsolatokban megtört milliomoslányt, azt nem lehet tudni, de az már sejthető, hogy Paris nem Sztavrosz Niarkhosz görög lagziján mondja majd ki a boldogító igent.