Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Heti horoszkóp november 3-tól 9-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rengeteg benned a kezdeményezőkedv, és a következő napokban még szívesebben térsz le a mások által kellemesnek, biztonságosnak mondott útról - minden vágyad, hogy valami merőben újat és szokatlant tegyél, és még az sem érdekel, ha a többi ember megbotránkozva vagy furcsán néz rád! Azonban fontos lehet, hogy ne csak olyan terepen próbáld ki magad, amit ismersz: próbálj megismerkedni a spiritualitással, vagy éld ki a kreativitásodat új módokon. A hét vége felé szeretnél egy kicsit több magánéletet, mint amennyi eddig járt neked: nyugodtan tartsd titokban az érzéseidet, ha úgy látod megfelelőnek. Arra azonban figyelj, hogy ne riassz el magadtól potenciális jóakarókat, valamennyi nyíltságra mindenképpen szükséged lehet!

Bika (április 21. - május 20.)
Úgy érezheted, hogy a következő napokban képes leszel tisztábban látni az életedet, mint korábban: pontosan meg tudod fogalmazni, hogy mit érzel és hogy mit szeretnél, arról nem is beszélve, hogy a szokásosnál több energiát vagy képes mozgosítani azért, hogy meg is valósítsd a céljaidat. Nagyon jó hatással lehet rád, ha van valaki, akivel meg tudod beszélni a gondjaidat, és még akkor sem nevet ki, ha magasztosabb eszméknek, vagy szokatlan elveknek kívánod alávetni magad. Mindenképpen szükséged lehet egy ilyen barátra, ha még nem találtál rá, akkor el kellene kezdened aktívabban keresni! A következő napokban a kapcsolataid mindenképpen kedvezően alakulnak, csak nyitnod kell a többi ember felé!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Fantasztikus ötleteid lehetnek, ráadásul, szinte bárkit magad mellé tudsz állítani - minimális energiaráfordítás ellenében... Mindenképpen érdemes azokkal a kapcsolataiddal is foglalkozni, amelyeket az elmúlt hetekben egy kicsit hanyagoltál; ez azokra a találkozókra is igaz, amelyeket halogatsz már egy ideje (a hivatalos, vagy félhivatalos ügyekre is igaz ez, pl. ha ügyvédhez vagy orvoshoz kell menned). Most érdemes mindent lebonyolítanod, sokkal rövidebb idő alatt végezhetsz, mint azt korábban gondoltad. A jól megérdemelt szabadidődben pedig keress olyan elfoglaltságot magadnak, melynél biztosan kiélheted a játékosságodat. Menj el sportolni egy kedves barátoddal, vagy vegyél magadnak néhány izgalmas könyvet. Arra is kedvező ez az időszak, hogy megtervezd a következő utazásodat!

Rák (június 22. - július 22.)
Most mindenképpen te kerülhetsz a figyelem középpontjába, akár akarod, akár nem - ha pedig már ott vagy, akkor miért ne használnád ki a lehetőségeket, amelyek ezzel járnak együttt? Szerencsére, most egy picivel bátrabb leszel, mint máskor, és sokkal erőteljesebben állsz ki saját magadért is, kész vagy akár harcba is szállni az elveidért. Ennek mindenképpen pozitív hatása lesz az életedre, mert azok az emberek is felfigyelnek rád, akik eddig nem is nagyon vettek tudomást a létezésedről. A hét második felében idegesebb napjaid lehetnek, még a legapróbb dolognak is túl nagy jelentőséget tulajdonítasz - ez pedig rettenetesen összezavarhat téged. Hallgass az intuíciódra, ha döntéshelyzetbe kerülsz!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Több kreativitásra vágysz, különösen az emberi kapcsolataidban: szeretnéd, ha a párod vagy a családtagjaid is részt vennének a szórakozásaidban, és legalább olyan játékosan , élénken és boldogan élnék meg az életet, mint te! Ugyanakkor, pont ez az élénkség üthet vissza egy kicsit, mert túlságosan sok programot szervezel magadnak, amelyeket egy idő után egyszerűen nem bírsz - és mivel senkinek nem akarsz ártani azzal, hogy nem teljesíted, amit megígértél, teljesen kizsigerelheted magad. Biztosan van valaki a közeledben, aki szívesen segít neked, csak képesnek kell lenned szólni neki. Tedd félre egy kicsit a büszkeségedet!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Igen beszédes hangulatban vagy a héten - sőt, jóval többet beszélsz annál, mint amennyit mások még elfogadhatónak tartanak. Igaz, ezt nem kötik az orrodra, inkább csendben "tűrnek", ám azt észreveheted, hogy megpróbálnak kerülni... Még mielőtt arra kezdenél gyanakodni, hogy valami komoly baj van veled, inkább próbáld finomabban kezelni a helyzetet, és ha beszélgetésre kerül a sor, akkor fogd vissza egy kicsit magad, és hallgasd meg a többieket, kérdezgesd őket minél többet olyan témákról, amelyekről tudod, hogy érdekli őket. Ha éppen nincs, akivel csevegj, akkor is add ki magadból a gondolataidat: kezdj el naplót vagy blogot írni, fogalmazz meg hosszú leveleket (akár olyanokat is, melyeket nem áll szándékodban elküldeni), vagy egyszerűen írd le mindazt, amire vágysz!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon sokat gondolkozol mostanában a pénzen, sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogy nem nagyon tudod kiverni a fejedből az anyagi gondokat. Egyrészt, mindenképpen érdemes felülvizsgálnod, hogy az, ahogyan a napi megélhetéshez szükséges pénzt megkeresed, mennyire felel meg az igényeidnek és elvárásaidnak; másrészt, arra is szükség lehet, hogy számba vedd, mennyire jó a "költségvetésed", nincs-e olyan terület, melyre aránytalanul sokat költesz. Ha van valami, ami tényleg csak viszi a pénzt, gondold át, hogy nem pótolni kívánsz-e a vásárolásokkal valamit: figyelmet, szeretetet, törődést vagy önbizalmat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Meglehetősen durva, bántó dolgokat vagy képes mások fejéhez vágni, annak ellenére, hogy a szíved mélyén kifejezetten kedveled és elismered őket - valahogy mégsem tudod az érzelmeidet megfelelően kifejezni. A kreatív ötletekkel, ideákkal és elméletekkel azonban más a helyzet, ezzekkel kapcsolatban szinte sziporkázol, és még jobban is élvezed, ha ezekről kell beszélned. Érdemes lenne valamilyen módon kihasználnod ezt a tehetségedet: ha van olyan terület az életedben, amihez jól értesz, és érdekel is, akkor ne félj afelé orientálódni: keress magadnak hasonló érdeklődésű barátokat, vagy használd ki az internet adta lehetőségeket, és indíts egy blogot, vagy kapcsolódj be egy fórumba! A hét vége felé az édesanyáddal (vagy más, idősebb, hozzád közel álló hölggyel) vehet meghatározó fordulatot a kapcsolatod: talán sikerül feloldani egy régóta létező konfliktust kettőtök között.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Keress magadnak új barátokat, ismerősöket, akikkel nemcsak az érdeklődési körötök egyezik meg, de spirituális módon is kapcsolódtok egymáshoz, azaz, hasonlóképpen vélekedtek az élet "nagy kérdéseiről" - nem kell, hogy mindenben egyetértsetek, sőt, egy kis vita csak még pezsdítőbb hatású lehet! A következő napokat arra is kihasználhatod, hogy a saját, sötét érzéseiddel szembenézz: nem kell mindig a vidám és optimista álarc mögé rejtőznöd, különösen, ha igencsak mély, negatív érzelmek tombolnak benned! A hét vége felé legyél egy kicsit lazább, és menj el mulatni, bulizni egy jót - ha minimálisan sem vonz a vad, táncos éjszaka vagy az ivászat, akkor is menj el moziba, színházba vagy egy elegáns étterembe.

Bak (december 22. - január 20.)
Ha tagja vagy valamilyen csoportnak, csapatnak (és miért ne lennél, hiszen van családod, munkahelyed, barátaid), akkor az azon belüli kapcsolataidon kellene egy kicsit többet munkálkodnod: először is, tisztában kell lenned az erőviszonyokkal, és azzal, hogy kitől mit várhatsz el. Másrészt, az is előfordulhat, hogy "oldalt" kell választanod magadnak - még akkor is, ha képtelen vagy megmondani, kivel értesz egyet. Ha senki elveit nem tudod a magadévá tenni, inkább vonulj vissza, mert egy hamis ideálhoz való ragaszkodás nem lesz jó hatással az életedre. A hét végétől érdemes lenne valamilyen új hobbiba belevágnod, próbálj ki egy olyan dolgot, ami nagyon érdekel, de eddig nem volt bátorságod ahhoz, hogy tényleg elkezdd. Ne ess kétségbe, ha az elején nem vagy olyan profi, mint a többiek - minden csak gyakorlás és türelem kérdése!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon álmodozó hangulatban lehetsz, de egyben ahhoz is elég tehetséged lesz, hogy észrevedd azokat az apró részleteket, amelyek eddig valahogy "rejtőzködtek" előled. Ez a két dolog pedig egészen elképesztő tehetséget szabadít fel benned: azt, hogy képes legyél egyszerre újítóan, kreatívan szemlélni egy problémát, de a praktikusságról sem feledkezel meg. Ez pedig az élet minden területén sikeressé tehet! A hét vége felé (illetve a jövő hét elején) merőben új feladattal találkozhatsz, mert valamilyen módon meg kell mutatnod a vezetői, irányítói képességeidet. Ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy, akkor próbáld megosztani a feladatokat a többiekkel - hidd el, ők is végezhetnek tökéletes munkát, nem csak te!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon kellemes, szerencsés heted lehet, mert egy olyan problémára sikerül megoldást találnod, amely már régóta aggasztott téged, és szinte minden pillanatodat megmérgezte. Ez pedig az önbizalmasra is fantasztikus hatással lehet: sokkal bátrabban, élénkebben és lelkesebben tekintesz a világba, ezt pedig mások is észreveszik. Készülj fel arra, hogy hirtelen több barátod lehet, sokan keresik a társaságodat, sőt, jó néhányan tanácsot is kérnek tőled. A hét végén megnyílik neked a világ: akár egy olyan ismerősre teszel szert, aki egy távoli országból érkezett, vagy lehetőséget kapsz arra, hogy messzire utazz. Bármi történjen is, biztosan nagyon jól érzed majd magad!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről