Német hűtlenségi térkép

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fotó: www.unfaithfulmovie.comAz Emnid közvélemény-kutatási intézet által a Playboy megbízásából elvégzett felmérés során a megkérdezettek 18 százaléka ismerte be félrelépését. A meginterjúvolt ezer személy tíz százaléka - a Playboy szerint - csak egyszer lépett félre, öt százalékuk kétszer-háromszor, három százalékuk azonban ennél többször hűtlenkedett.

Ezzel szemben 74 százalék állította, hogy még sohasem csalta meg élete párját. A megkérdezettek 8 százaléka nem volt hajlandó nyilatkozni a hűség kérdéséről, így talán a németek gyakrabban hűtlenkednek, mint amit a felmérés kimutat.

Örök hűséghttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30228

Területekre lebontva, a félrelépések Alsó-Szászországban és Szászországban fordulnak elő a leggyakrabban - e tartományokban a megkérdezettek közül minden harmadik megcsalta már partnerét vagy házastársát, de élen járnak - 39 százalékkal - a Berlin keleti részében élők is. Ezzel szemben a legkevésbé a német falusi asszonyok engednek a csábításnak, akiknek 80 százaléka még soha nem esett bűnbe - áll a DPA jelentésében.