Szerelembe esni a breakkel

Vágólapra másolva!
Új break-est sorozat indul útjára Szombathelyen. Az első I love breaks augusztus 18-án lesz, Hybridddel, Noisiával és az elengedhetetlen Palotaival.
Vágólapra másolva!

Az őrült-táncos drum and bass break vonalat első osztályúan képviselő Noisia ezúttal speciális break-szettel készül. A holland triót Thijs de Vlieger képviseli majd Szombathelyen. A Noisiának igazán sikeres volt a múlt éve. A csapat olyan darabokkal rukkolt elő, mint a Concussion, a Monster, a Block Control. Az eddig a Subtitles, Renegade Hardware, Moving Shadow, Black Sun Empire kiadóknál felbukkanó Noisia már saját, Vision labeljével is előállt.

A Hybrid formáció tagjai: Mike Truman, Chris Healings és Lee Mullins zenéje mindig is megelőzte korát. Bemutatkozó albumuk, a Wide Angle is mindenkit meglepett, aki egy egyszerű dance-lemezre számított, hiszen szokatlanul rafinált korong került ki kezeik közül.

Truman, Healings és Mullins 1993 találkozott egymással a dél-wales-i , Swansea-ban. Első közös munkájuk a Pink Floyd Another Brick In The Wall című híres dalának house-remixe volt. Aztán elkezdtek dj-szetteket csinálni és mixeket készíteni. Hamarosan a legkapósabb remixer-csapattá váltak, s olyanok vették igénybe a szakértelmüket, mint pl. Jazzy Jeff, Carl Cox vagy Alanis Morisette.

Az I love break est házigazdája az akkor éppen születésnapját ünneplő Sikztah lesz, de átlátogat a szomszédos Szlovákiából Jim K is.

party.[origo].hu