Kihasználták a klántagot

Vágólapra másolva!
Raekwon, a Wu-Tang Clan egyik tagja csatlakozott társához Ghostface-hez - azt állítják, a főnök RZA kihasználja őket anyagilag. A rapper pert indított társai ellen.
Vágólapra másolva!

Ghostface három héttel ezelőtt megvetően úgy nyilatkozott az egyik zenei csatornán, hogy a legutóbbi turné után nem lettek rendesen kifizetve, illetve azért csúsztatták el feleslegesen a legfrisebb Wu-album, az 8 Diagrams megjelenését, hogy az ütközzön szólóalbumának (The Big Doe Rehab) megjelenésével.

"Jobb, ha kifizetik az átkozott pénzemet. Tulajdonképpen meg is tarthatják, de felejtsenek el most azonnal!"- nyilatkozta Ghost. RZA a következő héten azt mondta, hogy egy héttel visszatartják az 8 Diagramsot, hogy a The Big Doe Rehab megjelenhessen.

Raekwon csatlakozott társához, és azt mondta, egy olyan Wu-albumot szeretne készíteni, amin RZA már nem szerepel. A rapper azt sérelmezi, hogy egyik percben még testvérekként dolgoznak, máskor pedig úgy érzi, azért nem mutattják meg neki a szerződéseket, mert ki akarják hagyni valamiből.

Egyelőre a csapat nem jelentette be hivatalosan, hogy feloszlana, de mióta ilyen viták kerültek napvilágra, sokan nem tartják elképzelhetetlennek, hogy jövőben minden tag külön utakon folytatja pályáját.

Wu-Tang Clan: Gravel Pit

party.[origo].hu