Láncreakcióban a magyar Depeche Mode-osok

Vágólapra másolva!
Mivel a hamarosan bezáró Kultiplex éppen saját, többhetes hattyúdal-fesztiváljának ad otthont, tovább dől a dominó, a 101-es Klub is költözni kényszerül. Szombaton a D3 Music Pubban tartják a Placebo koncertjével, illetve indie-vel fémjelzett partyt.
Vágólapra másolva!

Mint arról már hírt adott az [origo], lassan végnapjaihoz közeledik a kilencedik kerület egyik (szub)kulturális gyújtópontjának számító Kultiplex. A maradék másfél hónapot a Dózer fesztiválnak szánják, ahol a helyhez kötődő előadók és zenekarok búcsúznak méltó módon klubtól.

A 101-es klub indie-dark-szintipop estjei ezért költözni kényszerülnek. Most szombaton a Kossuth Lajos utcai D3 Music Pubban rendezik meg a Placebo- és indie-partyt. Nem fukarkodnak a a zenei választékkal, három teremben várják a nyolcvanas évek hangzásainak kedvelőit.

Az első termet a Placebo, a Muse és az Interpol által fémjelzett hangok töltik majd meg, a második teremben az elektrósabb new rave- és electroclash-számok pörögnek, míg a harmadik teremben leginkább Depeche Mode-dalok szólalnak meg. A 101-es Klub rajongói ismerősként üdvözölhetlik a szelektorokat, AndOne-t, U-Lab-ot és Józan Gézát.

"Sok panasz érkezik, hogy mostanában már nem olyan jó a buli, mert alig van Placebo a sok más indie miatt, Mások pedig azt kifogásolják, hogy túl sok a Placebo, és nem jut idő sok más zenére" - írják a szervezők a honlapon, munkájuk nehézségeit ecsetelve.

Mondhatni, a gordiuszi csomót átvágva, hamar megtalálták a megoldást, hiszen a háromtermes klubban mindenki kiválaszthatja saját kedvencét, és ha akar, átbóklászhat a többi helyszínre.

party.[origo].hu

Depeche Mode - Enjoy The Silence (Hands and feet mix)