Súlyos esti kérdés - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Breakbeat-örökzöldek, maszkabálban játszó Palotai, Ausztráliát bemutató Tilos-party, biztosnak tűnő hajógyári progresszió és erotikus nyuszilány-dj. A hétvégi partyfelhozatal egy virágos rét, amin úgy válogatjuk össze a csokrunkat, ahogy tetszik. Felrúgva a konvenciózus lineáris szerkezetet, kezdetnek átugorjuk a csütörtököt és pénteket, és egyből a szombattal indítunk, aztán pedig szépen pótolunk.
Vágólapra másolva!

Nagyon húzósak: JDS, Vandal, Spyro

Az A38-ra érkezik szombaton a JDS breakbeat-duó, plusz Vandal a brit szigetről, a magyar körítés pedig Psure, Erká, Bergi, Rori Baker, Rockchild, Nils és Joe Soft lesz.

A JDS-duó remixeit Laurent Garnier vagy Lee Combs is csak úgy jellemzi, hogy káprázatosak és nagyon húzósak, sőt Fatboy Slim szerint ők csinálják a legjobb kiállásokat, így a végletekig tudják húzni a közönség agyát.

A szombat másik brit deszantosa Sam Evans, azaz Vandal lesz. A metál/punkvonaltól tizenhét évesen térítette el az Underworld. Iskolás évei alatt már a hírhedt Plastic Raygun kiadó menedzsere lett.

Vandal energikusan épülő karrierjének kezdődátuma 2005-re tehető. Mad As Hell című zenéje hatalmas visszhangot keltett, a breakbeat-szcénán kívül is megismerte a nevét a világ.

A K2-be egy nem mindennapi tehetséggel megáldott ifjú titán érkezik. Szlovénia igazi hard techno berkeiből közeledő Spyro Project, a környező országok összes ismert klubját megtöltötte már dübörgő basszusokkal.

Spyro mindössze tizennyolc éves mégis olyan nevekkel osztotta már meg a dj pultot mint, Sven Wittekind, Frank Kvitta, Felix Krocher, Mauro Picotto, Dave Clark.

Progresszívek, emlékezők, partybusók: Dokk, Palotai, Žagar

A Hajógyári-szigetes Dokk Progression partykat már nem nagyon kell bemutatni, most szombaton épp Transylvania Sessionre készülnek Andrewboy-jal, Koollal és Pagallal.

A Kinizsi utcai Kultiplexbe még utoljára visszatér a 101-es klub egy estére, a szinti-disco mellett fellép a frissen alakult Black Celebration Depeche Mode Tribute Band.

Cökxpőn Ambient Café alighogy belépünk a februárba, máris lecsap a névre, ami meghatározza majd az elkövetkező hónap partyjait.

Maszkabál, farsang, ráadásul Palotai Zsolttal indítják a télűző tavaszvárást. A Gödör klubban a már nem is annyira frisslemezes Žagar szántja majd a színpadot.

Laza erotika a szomszédban

A gödöllői Club Q évente csak egyszer-kétszer rendez Erotic Nightot. A most szombati bulin a 2006-os év közönségdíjas nyuszilánya, Voksán Virág, azaz dj Flower lesz a sztárvendég. A dj-k mellett természetesen a vizuális hatásokra is ügyelnek a szervezők, hiszen showműsor is várja a szigorúan tizennyolcas karikával ellátott rendezvényt.

Palotai

Az este sztárfellépője a 2006-os év közönségdíjas Playmate-je, Voksán Virág aka dj Flower lesz, de pultba áll a helyi erő is, azaz Joe Nathan és Tégla. A nyuszilány saját bevallása szerint electrohouse- és igazi diszkózenéket játszik.