Vágólapra másolva!

Egy héttel később rendezik a 4. Őszi szezonzáró félmaratonit

A futók körében napok óta kering, hogy elmarad a hétvégi szezonzáró futás. Az esemény főszervezője, Németh Zsolt is megerősítette a hírt, hogy a hétvégére tervezett utcai futóversenyt egy héttel későbbre, november 11-re tolták.

Ez sokakat meglephet, hiszen "csendben" történt az időpont-változtatás. Olyannyira, hogy néhány médiumban már megjelent a hétvégi ajánló. Mi több: a szervezők internetes honlapján is a rossz dátum szerepel.

Persze akadnak, akiknek ez épp kapóra jön, ugyanis egy hét alatt még sokat lehet készülni a 21 kilométeres távra, így talán többen állhatnak majd rajthoz. A félmaratoni etapot Szentendre és Budapest között kell teljesíteni. A rajt (11 órakor) Szentendrén, a HÉV végállomásánál lesz. A futók a Szentendre, vasúti villasor, Harkály utca, Pomázi utca, Pomáz, Bem J. utca, Templom tér, Iskola utca, Hunyadi utca, Gábor Áron utca, Tavasz utca, Tél utca, Boglárka utca, Vörösmarty utca, Bajcsy Zs. utca, Budakalászi utca, Pomázi út, Budakalász, Budai út, Budapest , Táncsics M. utca, Ezüsthegy utca, Dózsa Gy. Utca, Pusztakúti út, Aranyhegyi út, Keled út, Kunigunda útja, Bojtár utca, Huszti utca, Boglya utca útvonalon jutnak majd el a Szérűskert utcai általános iskolához, ahol a cél lesz.

A szervezők a futók ruháit a szentendrei versenyközpontból átszállítják a Szérűskert utcai célba. A nevezés 1500 forintba kerül. Bővebb információ a Magyar Marathon Klub (06-1) 367-3234-es, illetve a 367-3406-os telefonszámán kérhető, vagy személyesen a 1033 Budapest, Szérűskert u. 17. fsz/3. szám alatti irodában.

Korábban: