Vágólapra másolva!
Kórházban ápolják a harminckétszeres bajnok egykori raliversenyzőt, Ferjáncz Attilát - írta a Blikk.

"Édesapám agyi erei gyulladtak be, ráadásul van két nagyobb érszűkület is a fejében" - mesélt az örökös bajnok állapotáról a fia, Ferjáncz András. "Gyógyszeres, valamint szteroidos kezelést kap és sokat alszik. Szemmel láthatóan jobban van, mint amikor kórházba szállították, de minden bizonnyal hosszú időt vesz majd igénybe a rehabilitáció."

A család tagjai megköszönték a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség tiszteletbeli elnökéért aggódó rajongók figyelmességét, de arra kérnek mindenkit, a gyógyulását elősegítendő ne zavarják, ne keressék. A huszonháromszoros Európa-bajnoki futamgyőztes korábban már sikerrel vívta meg a harcát egy másik betegséggel. Daganatot találtak a vastagbelén.

"Sima rutinvizsgálatom volt, aztán elkészült az eredmény és az orvosom kész tények elé állított. Azt mondta, öt percem van eldönteni, hogy megműtenek, és akkor lesz még néhány jó évtizedem hátra, vagy nem vállalom az operációt, de akkor... Ahogy egykoron a gyorsasági szakaszokon, most sem volt sok időm töprengeni, körülbelül három perc gondolkodási idő után a beavatkozást választottam" - beszélt tavasszal a Blikknek korábbi betegségéről Ferjáncz, aki a műtét után elkapott egy fertőzést, leállt a tüdőműködése, kómába esett, lefogyott huszonhárom kilót, ám nem hagyta el magát.