Vécépapírnak használják Ray Rice mezét

Baltimore Ravens v Dallas Cowboys GettyImageRank2 SPORT HORIZONTAL AMERICAN FOOTBALL Sitting USA STADIUM Texas BENCH LAW Arlington - Texas Dallas Cowboys Baltimore Ravens NFL Pre-Season Ray Rice Half Cowboys Stadium Prosecution Match - Sport Gulf Coast St
ARLINGTON, TX - AUGUST 16: Ray Rice #27 of the Baltimore Ravens sits on the bench against the Dallas Cowboys in the first half of their preseason game at AT&T Stadium on August 16, 2014 in Arlington, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A menyasszonyát ájultra verő Ray Rice annak ellenére általános közutálatnak örvend, hogy Janay Palmer megbocsátott neki, és néhány héttel az eset után hozzáment feleségül. Rice-t ez sem mentette meg, először ugyan csak kétmeccses eltiltást kapott, végül azonban a Baltimore Ravens kirúgta. És ha ez nem lenne elég, most jön csak a népharag. 

Több baltimore-i vendéglátóegység is igyekszik hírverést csinálni a város leggyűlöltebb polgárának osztásából. Itt van például a Hersh’s Pizza and Drinks, ami első körben még csak ingyen pizzát ígért mindenkinek, aki beviszi feleslegessé vált Ray Rice-mezét az étterembe.

A felhívásban egyébként szerepel, hogy nagy szükségük van a Rice-mezekre, mert így pénzt spórolnak a vécépapíron. Az akció sikerrel járt, az étterem Twitteren közölte, hogy nem győzik pizzával a mezeket, de kitartanak.

Amerika leggyűlöltebb embere Forrás: AFP/Ronald Martinez

Az akció sikerét látva csatlakozott a kezdeményezéshez a No Idea Tavern, ahol 10 dolláros fogyasztási kupont adnak a mezekért.

A pizzéria (és kisvártatva a kocsma is) később azzal egészítette ki a felhívást, hogy minden egyes bevitt mez után 2,70 dollárt utalnak a House of Ruth Maryland alapítványnak, amely családon belüli erőszak áldozatainak nyújt támogatást.