Deutsch: Ez lehet, hogy nem volt okos dolog

Gömöri Zsolt; Deutsch Tamás Budapest, 2015. június 4.
Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke (j) beszél, melette Deutsch Tamás, az MPB alelnöke a Magyar Paralimpiai Bizottság ülésén a Magyar Sport Házában 2015. június 4-én.
MTI Fotó: So
Budapest, 2015. június 4. Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke (j) beszél, melette Deutsch Tamás, az MPB alelnöke a Magyar Paralimpiai Bizottság ülésén a Magyar Sport Házában 2015. június 4-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Nem volt okos dolog a lakáshitel végtörlesztéséhez a támogatást igénybe vennie Gömöri Zsoltnak, a Magyar Paralimpiai Bizottság azóta lemondott elnökének, bár erre jogszabályi lehetőség volt - nyilatkozta a Népszabadságnak Deutsch Tamás, a testület alelnöke.

A lap pénteki számában megjelent interjúban Deutsch Tamás felidézte: azt, hogy nem volt okos dolog, Gömöri Zsolt is elmondta. Közölte továbbá,

Gömöri Zsolt egy "szedett-vedett, mindig csak a feladatok után kullogó, garázs-bt.-szerűen működő szervezetet alakított át hatékonyan működő sportszövetséggé,

fizetése a sportgazdaságban ezen a szinten kapott juttatások 50-60 százaléka volt, és szponzort is vitt, amelyek után a marketingszabályzat alapján megkapta a jutalékot."

Deutsch és Gömöri Forrás: MTI/Soós Lajos

"Továbbra is biztos vagyok abban, hogy nem történt szabálytalanság" - szögezte le Deutch Tamás a lapnak adott interjújában.

Szerinte Gömöri Zsolt megtehette volna, hogy csak a jó kommunikációra törekszik, de ő "beleállt" az ügybe, küzdött az igazságáért, amelyben a "médiatúlerővel szemben alulmaradt".