Kubatov felesége a Fradi-ultrákat kérleli

Kubatov Gábor
Budapest, 2012. április 13. Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöke sajtótájékoztatót tart a klub Üllői úti székházában. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor felesége nyílt levelet írt az elmúlt vasárnap a házuknál tüntető ultrákhoz. Azt kéri, hagyják a családot nyugalomban élni.

"Tisztelt tüntető ultrák, azokhoz szólok önök közül, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg,

– írja az MTI sajtószolgálatán kiadott közleményében Kubatov Ágnes, Kubatov Gábor FTC-elnök felesége.

Kubatov Gábor Forrás: MTI/Földi Imre


A Ferencvárosnak a klub vezetőivel harcban álló, a vénaszkenneres azonosítást elutasító szurkolóinak egy csoportja múlt csütörtökön elutazott a Fradi Zeljeznicar elleni Európa Liga-meccsére, de nem jutott be a stadionba. Az ultrák szerint a Fradi vezetői akadályozták meg a bejutásukat, Orosz Pál vezérigazgató ezt tagadta. Ezután tüntettek vasárnap Kubatov házánál a drukkerek, az elnök lemondását követelve.

Mi köze ehhez egy gyereknek?

"Kérem, gondolják végig, mi köze egy 12 éves kislánynak vagy nekem az önök vélt sérelmeihez, miért kelljen félnie a gyermekemnek? (...) még egyszer azt szeretném kérni önöktől, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, hagyjanak bennünket nyugalomban élni!" – áll a közlemény további részében.