Társoldalunk:

Miklós Editék összedőltek, mint a kártyavár

2016.02.14. 13:57

Előbb a tervezett rajtot két órával elhalasztották, utána pedig törölték a női alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi lesiklófutamát a svájci Crans Montanában.

A viadalt eredendően szombatra hirdették meg, de a nagy mennyiségű friss hó miatt a pálya alkalmatlanná vált a versenyzésre. Ezért a futamot másnap 10.30-ra halasztották, ám mivel - a magyar szövetség tájékoztatása szerint - az erős havazás következtében a terepet nem tudták előkészíteni a vasárnapi futam biztonságos lebonyolításához, a törlés mellett döntöttek. 

Törölték a svájci női lesiklóversenyt, amelyen Miklós Edit is rajthoz állt volnaForrás: AFP/Christof Stache

 

Hasonló sorsra jutott a hétvégére tervezett kombinációs verseny is, míg a szintén a világkupába tartozó női műlesiklást hétfőre halasztották, és ha a körülmények engedik, délelőtt 10 órakor rendezik az első futamot.

☹️ A mai versenyt is lemondták! Összedőltünk, mint a kártyavár...Today's race is also cancelled! We went down like ninepins...

Közzétette: Miklós Edit – 2016. február 14.


A svájci vk-esemény helyszínén Miklós Edit is ott van. A 2014-es szocsi olimpián lesiklásban hetedik magyar síző a szakági világkupában a 12. helyen áll 137 ponttal, míg az összetett pontversenyben a 41. pozíciót foglalja el 143-mal.