Vágólapra másolva!
A magyar válogatott szombaton délután fantasztikus 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok Franciaország ellen. A mieink vezető gólját szerző Fiola Attila az érzelmeinek átadva magát nyilatkozott a lefújás után.

"Az egész pályafutásom lepergett előttem. Köszönöm a családomnak, a barátaimnak, akik mindig támogattak. Mindannyian itt voltak, remélem, hogy büszkék rám – mondta a gól után pillanatokról és gondolatokról a könnyeivel küzdő Fiola Attila. –

A gólt megelőző akcióról így beszél az M4 Sport kamerája előtt:

„A mester kérte, hogy forgassuk a játékot, mert a felfutóik miatt egy-egy oldalon üres szokott maraddni a védelmük. Jól kaptam vissza a labdát Salától, onnan már csak azt figyeltem, hogy jól lépjek be Varane elé, hogy legfeljebb szabálytalanul tudjon szerelni. Próbáltam nyugodt maradni, és nagyon örülök, hogy sikerült higgadtan befejeznem az akciót. Nagyon örülök, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, és, hogy az élet valamit visszaadott" – mondta a magyar válogatott védője, utalva arra, hogy öt éve, a 2016-os franciaországi Eb-n az első, Ausztria elleni csoportmérkőzésen sérülés miatt le kellett cserélni, és nem is tudott a továbbiakban pályára lépni.