Vágólapra másolva!
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea csapatához kerül kölcsönbe a spanyol Atlético Madrid portugál válogatott támadója, Joao Felix.

A 23 éves támadó klubváltásáról az átigazolási hírekben jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano számolt be a hivatalos Twitter-profilján.

Az angol csapat fél évre veszi kölcsön a portugál játékost, akinek a fizetését a Chelsea fogja állni. A hírek szerint a londoniaknak 11 millió euróba fog kerülni Joao Felix a következő fél évre.

Joao Felix 2018-ban robbant be a Benfica csapatába, sokan az új Cristiano Ronaldót látták benne. 2019 nyarán az Atlético Madrid 127 millió eurót fizetett érte, de az elmúlt három évben nem tudott húzóember lenni a spanyol csapatban.

Joao Felix nem tudta megváltani a világot Madridban Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A 23 éves portugál sztár az idei szezonban csak három meccset játszott végig az Atléticóban, és állítólag megromlott a viszonya Diego Simeone vezetőedzővel is, ezért mindenképpen távozni akart.

Joao Felix kölcsönszerződésében állítólag nincs vásárlási opció, így a portugál támadónak a szezon végén mindenképpen vissza kell térnie Madridba. Nyáron minden bizonnyal majd tiszta lappal kezdhet, ugyanis egybehangzó sajtóértesülések szerint Simeone a szezon végén 12 év után távozik majd a csapat kispadjáról.