Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Snoop Dogg ütötte ki a horrorsérülést szenvedett ellenfelét kinevető sportolót - videó

WrestleMania 39 GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Horizontal SPORT WRESTLING
INGLEWOOD, CALIFORNIA - APRIL 01: Snoop Dogg during WrestleMania Goes Hollywood at SoFi Stadium on April 01, 2023 in Inglewood, California. Ronald Martinez/Getty Images/AFP (Photo by RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem sikerült jól Shane McMahon visszatérése a ringbe, ugyanis a WWE legnagyobb pankrációs show-jának számító WrestleMania 39. kiírásában súlyos sérülést szenvedett.

A Los Angeles-i eseményen McMahon több mint egy év után lépett ismét ringbe, az ellenfel pedig a The Miz művésznévre hallgató Mike Mizanin volt. A küzdelem nem tartott sokáig, McMahonnak ugyanis a meccs elején aláfordult a bokája, majd sikertelnül próbált felállni, és a lábát fogva elterült a földön.

Mizanin láthatóan nem vette komolyan a sérülést, és örömittasan táncolni kezdett a ringben, a játékvezető azonban gyorsan észlelte a bajt: mint utólag kiderült,

McMahonnak elszakadt az elülső combfeszítőizma.

Mizanin örömét a híres rapper, Snoop Dogg állította le, aki belépett a ringbe, és kiosztott egy jobb egyenest a férfinak. Nyilvánvalóan ez is a show része volt, ugyanis láthatóan nem találta el Mizanint, aki mégis összeesett a "fájdalomtól" a földön.

Mindent egy helyen az Eb-ről