Vágólapra másolva!
A Liverpool a szezon legrosszabb meccsén 3-0-ra kapott ki hazai pályán az Atalantától az Európa-liga negyeddöntőjében. Jürgen Klopp csapatából senki nem emelkedett ki, de a szurkolók szerint a csereként beállt Szoboszlai Dominik is sokat tett azért, hogy ilyen szörnyű legyen a végeredmény.

A Liverpool csütörtökön tehát 3-0-ra kapott ki hazai pályán az Atalantától, ami azért is fájó, mert az Anfielden már több mint egy éve nem kapott ki a Liverpool. Az Európa-liga negyeddöntőjének első meccse után Jürgen Klopp önkritikus volt, de Szoboszlai Dominik is kapott hideget-meleget.

Nem ez volt Szoboszlai Dominik élete meccse
Fotó: Paul ELLIS / AFP

A Magyar Nemzet cikke szerint a Manchester United elleni 2-2-es döntetlen után, ami akár a bajnoki címébe is kerülhet a Liverpoolnak, Jarell Quansah volt a bűnbak, most pedig Szoboszlai Dominiket vették elő, miután a magyar válogatott csapatkapitánya hasonló módon, a félpályánál eladta a labdát, amelyből a Atalanta megszerezte a harmadik gólját, ezzel pedig újabb trófeától kerülhetett messze Klopp csapata. A középpályás legutóbbi, március 31-i Instagram-bejegyzése alá záporoztak az idény első felében még ünnepelt Szoboszlai távozását követelő kommentek. 

Néhányan azt furcsállják, hogy míg Szoboszlai a hátán cipeli a magyar válogatottat, addig szerintük a Liverpool mezében nem tudja ugyanazt a szintet hozni, de szerencsére voltak néhányan, akik kiálltak Szoboszlai mellett.

Szoboszlai kapta a legrosszabb osztályzatokat

A Magyar Nemzet kiemeli, a szurkolók mellett a szakportálok is Szoboszlait látták a leggyengébbnek, ugyanis a Liverpool Echo, a whoscored.com (5,3-ra volt jó Szoboszlai, a második legrosszabb Caoimhín Kelleher lett 5,8-cal) és az eredmenyek.com is Szoboszlainak adta a leggyengébb osztályzatot.

 

Köszönjük válaszát.

Ön szerint is Szoboszlai Dominik volt a legrosszabb játékos a meccsen?

    Igen38%
    Nem62%

 

 

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.