Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Belső sávban állóra fékező ámokfutó, autók között rohangáló gyerekek, M0-son tekerő biciklis - videók

Vágólapra másolva!
Válogatás az ezen a héten közzétett, hajmeresztő közúti eseményekből.
Vágólapra másolva!
  • Az M7-es autópálya belső sávjában büntetőfékezett egy furgonos, aki korábban a leállósávban előzte a sort. Nem tetszett neki, hogy rögzítik a mutatványait. Videó ide kattintva!
  • Egy korábbi koccanásos baleset miatt állt több autó az M1-es leállósávjában május 17-én. Fantomdugó alakult ki, mert bámészkodtak, videóztak/fotóztak az emberek, rögtön jött az újabb baleset. Videó ide kattintva!
 
  • Egy idős férfi az M2-es leállósávjában egészen az M0-s csomópontjáig tekert, a kihajtóágon veszélyesen közel került az autókhoz. A Magyar Közút útellenőre gyűjtötte be. Videó ide kattintva!
  • A 37-es villamos hídján kocsikázott egy sofőr Budapesten, ha már ott volt, elment addig, ameddig lehetett. Videó ide kattintva!
 
  • A mákvirágszezon látványa sokakat késztetett arra az M2-esnél, hogy a lila mezőben fotózkodjon. A felnőttek nemcsak magukat, hanem gyerekeiket is veszélyes szituációkba sodorták. Videó ide kattintva!
  • A szalagkorlátnak ütközött egy autós az M3-as autópálya fővárosba bevezető szakaszán, miután nagy sebességgel megelőzött egy másik autót. Videó ide kattintva!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről