Vágólapra másolva!
Hetven-nyolcvan százalék az esély rá, hogy Sterbik Árpád, a Fotex-Veszprém kézilabdacsapatának térdsérüléssel bajlódó világklasszis kapusa pályára lép vasárnap a Portland San Antonio elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Az isztriai Pulán kezelés alatt álló hálóőr március 9-én a Kolding elleni negyeddöntő visszavágón ütközött az egyik rivális játékossal. A klubvezetés bízik felgyógyulásában, de "biztonsági tartaléknak" két hétre szerződést kötött Mirko Basiccsal, hogy Fazekas Nándornak, szükség esetén, legyen helyettese a spanyolok ellen.

Basic 42 éves, tagja volt az 1984-es Los Angeles-i olimpián és az 1986-os svájci világbajnokságon aranyérmes jugoszláv válogatottnak. Mostanáig az RK Zagrebet erősítette, s ebben az évben még másodedzőként is tevékenykedett.

Az év eleji portugáliai vb gólkirálya, Perez Carlos játéka ugyancsak kérdéses, mivel két hete megoperálták a térdét. A 2001-es BL-győztes Portland San Antonio sem a legerősebb összeállításban várja a párharcot: a világbajnok francia Jackson Richardson térdét a múlt héten műtötték.

A két sztárklub első mérkőzése vasárnap 18 órakor, a veszprémi visszavágó április 6-án 18.05-kor kezdődik.